11 tips για να ξεχωρίσεις στο Χριστουγεννιάτικο party!
12/12/2023

11 tips για να ξεχωρίσεις στο Χριστουγεννιάτικο party!

Αναρωτιέστε τι να φορέσετε για ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι; Τότε σίγουρα έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Παρακάτω, θα βρείτε 11 υπέροχες προτάσεις για να ξεχωρίσετε!

Υπάρχουν πολλά ρούχα για να διαλέξετε, είτε θέλετε να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, είτε απλά να κάνετε μια μικρή περίσταση στο σπίτι πιο ξεχωριστή…

Τι να λάβετε υπόψη όταν πρόκειται να φορέσετε κάποιο ρούχο σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι:

Πριν ξεκινήσουμε την έμπνευση για όλα αυτά τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα ρούχα, ας δούμε μερικά  tips που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε το ντύσιμο σας.

-Πόσο επίσημη είναι η εκδήλωση;

-Σε τι είδους πάρτι συμμετέχετε; Είναι μια χαλαρή συγκέντρωση με φίλους και οικογένεια ή μια πιο επίσημη εκδήλωση; Υπάρχει κάποιος ενδυματολογικός κώδικας που πρέπει να τηρείτε;

- Θα σας κάνει να νιώσετε αυτοπεποίθηση η επιλογή του ντυσίματός σας; Ένα φόρεμα μπορεί να είναι μια απίστευτη δημιουργία σχεδιαστών, αλλά αν δεν νιώθετε καλά φορώντας το ρούχο, δεν έχει νόημα να το αγοράσετε.

-Σκεφτείτε τα μέρη του σώματός σας που θέλετε να αναδείξετε αλλά και αυτά που θέλετε να καλύψετε.

Για παράδειγμα, νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε ένα φόρεμα με μανίκια; Θέλετε ένα φόρεμα με σούρες για να είστε πιο άνετες; Είστε χαρούμενες που αναδεικνύετε τα πόδια σας, τους ώμους σας ή λίγο την πλάτη σας;

Θέλετε να ξεχωρίζετε ή να ταιριάζετε;

Τι είδους εντύπωση θέλετε να δημιουργήσετε όταν μπείτε στο πάρτι;

Για παράδειγμα, μια υπέροχη επιλογή σε οποιοδήποτε πάρτι είναι το κλασσικό κόκκινο φόρεμα.

Θέλετε να φορέσετε τη δική σας εκδοχή, θα θέλατε να φορέσετε κάτι διαφορετικό σε έντονο χρώμα ή να επιλέξετε ένα κοστούμι σμόκιν, για παράδειγμα.

Τώρα, λίγη έμπνευση για το χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Πρόταση Νο1: Κόκκινο

Το κόκκινο είναι ένα υπέροχο χρώμα για όλες τις γυναίκες. Είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή στις διακοπές, για προφανείς λόγους.

Όταν το κόκκινο είναι τάση, όπως τη φετινή σεζόν, είναι ακόμα πιο εύκολο να βρεις το κατάλληλο ρούχο για την περίσταση.

Όποιο τόνο δέρματος κι αν έχετε, υπάρχει πάντα ένα κόκκινο που σας ταιριάζει.

Το κόκκινο φαίνεται όμορφο όταν φοριέται με μαύρο ή με ένα crispy χειμωνιάτικο λευκό ή εκρού. Προσθέστε λίγη γιορτινή αίσθηση στο ντύσιμό σας επιλέγοντας ρούχα με κρυστάλλινες λεπτομέρειες ή μια οικολογική γούνα.

 

 

 

Πρόταση Νο2 : Χριστουγεννιάτικες ολόσωμες φόρμες

Ξέρω, υπάρχει πάντα το προφανές πρόβλημα με τις φόρμες. Όμως, εφόσον βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ξεκουμπώσετε εύκολα τη δική σας ολόσωμη φόρμα χωρίς βοήθεια, θα πρέπει να είστε εντάξει ακόμα και όταν σας καλεί η φύση.

Θα μπορούσατε να επιλέξετε μια φωτεινή φόρμα με παγιέτες ή μια κλασική ουδέτερη απόχρωση, που θα έδειχνε υπέροχα συνδυασμένη με μεταλλικές λεπτομέρειες.

Μια άλλη επιλογή είναι να επιλέξετε μια μαύρη φόρμα αντί για ένα μικρό μαύρο φόρεμα συνδυασμένη με ένα κόκκινο εμπριμέ. Οι φόρμες μπορούν να είναι εξίσου λαμπερές όπως ένα μακρύ φόρεμα.

Πρόταση Νο3: Ένα μικρό μαύρο φόρεμα

Ένα little black dress είναι πραγματικά ένα από τα πιο δυνατά ρούχα της ντουλάπας σας και σίγουρα θα πρέπει να είναι ένα από τα απαραίτητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας.

Ένα υπέροχο μικρό μαύρο φόρεμα μπορεί κυριολεκτικά να φορεθεί οπουδήποτε, και το υπέροχο με αυτό είναι ότι αλλάζοντας τα αξεσουάρ σας χρόνο με το χρόνο το κάνετε να φαίνεται εντελώς διαφορετικό σε κάθε σεζόν.

Υπάρχει λόγος που το μαύρο παραμένει δημοφιλές και διαχρονικό χρώμα για τα βράδια του χειμώνα. Τα πιο σκούρα χρώματα είναι λιγότερο αξέχαστα και έτσι μπορούμε να τα φοράμε πολύ πιο συχνά.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα κολακευτικό, αλλά κλασικό φόρεμα και να προσθέσετε ενδιαφέρον με ένα παλτό, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ σας.

 

Χρησιμοποιήστε τα  για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας, ή προτιμήστε ένα φόρεμα με ένα statement μοτίφ από κρύσταλλα, που θα προσθέσει περισσότερη λάμψη.

Πρόταση Νο4: Χριστουγεννιάτικα στολισμένα μπλουζάκια

Μια διασκεδαστική τάση τον τελευταίο καιρό είναι οι πέρλες ή τα κρύσταλλα, που στολίζουν τα πάντα, από καπέλα μέχρι γάντια και παπούτσια.

 

Είναι επίσης μεγάλη τάση πανω στα τζιν. Αν ψάχνετε έναν τρόπο να ντυθείτε casual για μια γιορτινή εκδήλωση, αλλά να εξακολουθείτε να έχετε εορταστικό ντύσιμο, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα τζιν διακοσμημένο με πέρλες ή ένα τοπ με κρύσταλλα συνδυάζοντας το με ένα τζιν ή με παντελόνι.

Ένα ρούχο με ένα όμορφα διακοσμημένο τοπ και τζιν ή παντελόνι θα μπορούσε να σας προετοιμάσει για μια πιο χαλαρή συνάντηση.

 

Για μια πιο κλασική εμφάνιση υπάρχει ακομη και κοστούμι trois piece διακοσμημένο με μαύρα κρύσταλλα.

Πρόταση Νο5: Σκούρα εμπριμέ

Το να φοράτε εμπριμέ είναι μια ασυνήθιστη και εντυπωσιακή προσέγγιση στο ντύσιμο των γιορτών και σίγουρα μπορεί να είναι ένα θέμα συζήτησης.

 

Αυτή τη σεζόν, εμπριμέ σε damask η floral είναι ιδιαίτερα σε στυλ. Φορέστε τα συνδυασμένα με μαύρα για να διατηρήσετε το ντύσιμό σας κατάλληλο για την εποχή.

 

Πρόταση Νο6: Βελούδο

Το βελούδο είναι ένα σίγουρο στοίχημα για σχεδόν κάθε εορταστική εκδήλωση και είναι ιδιαίτερα μεγάλη τάση φέτος, επομένως είναι αρκετά εύκολο να βρείτε κάτι σε βελούδο που σας ταιριάζει.

Το βελούδο μπορεί να είναι εξαιρετικά ευέλικτο. Μπορείτε να επιλέξετε ένα βελούδινο φόρεμα, κάποιο τοπ ή ένα βελούδινο παντελόνι.

 

Φορώντας βελούδο με τζιν ή φαρδιά παντελόνια φέρνει μια πολυτελή πινελιά σε ένα casual ντύσιμο.

Πρόταση Νο7: Μεταλλικές λάμψεις

Τα Χριστούγεννα συνδέονται συχνά με λαμπερά φώτα αλλά και στολίδια.

Για να βεβαιωθείτε ότι δεν μοιάζετε με τις χριστουγεννιάτικες γιρλάντες, επιλέξτε εκλεπτυσμένα μεταλλικά κομμάτια που όχι μόνο θα προσθέσουν λίγη λάμψη στο ντύσιμό σας, αλλά και μια πινελιά class.

Πηγαίνετε τολμηρά με ένα μεταλλικό φόρεμα ή τοπ. Τα μεταλλικά στοιχεία θα μπορούσαν επίσης να ταιριάξουν απόλυτα με το μικρό μαύρο φόρεμά σας.

 

Απλώς βάλτε ένα μεταλλικό μπολερό από πάνω και είστε έτοιμες. Ή, για μια εμφάνιση που συνδυάζει casual και επίσημο, θα μπορούσατε να φορέσετε μια μεταλλική φούστα και ένα πουλόβερ.

Πρόταση Νο8: Δαντέλα

Ένα άλλο ύφασμα, όπως το βελούδο, η δαντέλα μπορεί να φορεθεί με επίσημο ή casual τρόπο.

Θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα δαντελένιο φόρεμα για ένα επίσημο πάρτι ή δείπνο ή ένα δαντελένιο τοπ φορώντας το  με παντελόνι ή τζιν αν θέλετε να είστε πιο casual σε ένα οικογενειακό γεύμα.

Ή φορέστε ένα τοπ ή φόρεμα με μανίκια από δαντέλα - ιδανικό αν προτιμάτε να έχετε καλυμμένα τα χέρια σας.

 

Πρόταση Νο9: Παγιέτες

Μια άλλη λαμπερή επιλογή αλλά και εορταστική είναι οι πούλιες δείχνουν πάντα όμορφες την περίοδο των Χριστουγέννων.

 

Οι μπλούζες και τα παντελόνια από πούλιες είναι μεγάλη τάση και μπορούν να ντυθούν ακόμα περισσότερο με ένα τοπ καμισόλ ή μεταξωτό πουκάμισο ή ακόμα και μια πιο καθημερινή επιλογή με ένα πουλόβερ.

Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να επιλέξετε ολόσωμη εμφάνιση με ένα σετ από παγιέτες που μπορείτε επίσης να φορέσετε και ξεχωριστά.

Πρόταση Νο10 – Κοστούμι

Δεν χρειάζεται να φορέσετε φόρεμα για την εποχή του πάρτι. Ένα σμόκιν ή ένα κοστούμι deux pieces διακοσμημένο με κρύσταλλα, μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Επιλέξτε θηλυκά αξεσουάρ για να συνδυάσετε το ανδρόγυνο look που συνιστά μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας σήμερα.

 

Πρόταση Νο11 – Ένα μακρύ φόρεμα

Φυσικά, αν θέλετε να ανεβάσετε την αίγλη σας, τότε ένα μακρύ φόρεμα θα κάνει πάντα μια πολύ ιδιαίτερη δήλωση. Τέλειο αν η πρόσκλησή σας λέει black tie.

Μπορείτε να επιλέξετε αναμεσά σε δυο μήκη , midi αν στην εκδήλωση που θα βρεθείτε θέλετε να χορέψετε ή maxi αν η εκδήλωση εχει πιο formal χαρακτήρα.

 

Όπως και να επιλέξετε να ντυθείτε ευχόμαστε να διασκεδάσετε και να περάσετε υπέροχα! Καλές γιορτές!

 

Δημοσιεύθηκε από Matis Fashion στο Blog

Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας;
Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.