Πώς λέμε «ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ;
28/11/2023

Πώς λέμε «ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ;

 

 

Επιτέλους φίλες,
πλησιάζει –ημερολογιακά τουλάχιστον- ο χειμώνας και ήρθε η ώρα να φορέσουμε τα υπέροχα ζεστά, χουχουλιάρικα πουλόβερ μας και τα άνετα, μοδάτα πανωφόρια μας. Η συλλογή Χειμώνας 23-24 της Matis, έχει να σου προσφέρει τα πάντα, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας.

 

PULL OVER!!!

Απαλά, ζεστά, χνουδωτά πουλόβερ σε υπέροχα χρώματα και σχέδια, για να κάνεις δεκάδες συνδυασμούς. Πουλόβερ casual, ριγέ, ή μονόχρωμα σε πολλά χρώματα για να συνδυάσεις με τζιν και να δημιουργήσεις δεκάδες πρωινά outfits.

Aλλά και trendy πουλόβερ με στρας και δαντέλα, που θα συνδυάσεις με παντελόνι ή φούστα, για πιο chic εμφανίσεις. Για το γραφείο, για την απογευματινή ή και βραδινή σου βόλτα.

ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ (not) ΠΑΛΤΟ

Φέτος, άσε στην άκρη τα κλασικά μαύρα παλτό, αφού οι επιλογές που έχεις είναι πολλές, διαφορετικές και όλες υπέροχες.
Επίλεξε ανάμεσα από τη μεγάλη συλλογή της Matis και διάλεξε παλτό σε τολμηρό πετρόλ, ή σε all time classic καρό.

 

Αν είσαι τύπος που τολμάει, σου έχω bold επιλογές, σε animal και εμπριμέ print, που είναι ό,τι πιο hot για φέτος.

Εναλλακτικά, επίλεξε ανάμεσα σε ένα από τα πιο trendy χρώματα της σαιζόν: καμηλό, γκρι και εκρού, για να εντυπωσιάσεις με τις εμφανίσεις σου.

 

JACKET TIME

Η Matis δε θα αφήσει παραπονεμένη ούτε εσένα φίλη, που προτιμάς τις casual εμφανίσεις. Μακριά ή κοντά jackets, σε τύπο γιλέκου ή και ζεστά puffers, η συλλογή έχει από όλα!

Τι άλλο να ζητήσει κανείς για να ευχηθεί «καλό χειμώνα»; Η Matis πάντα πιστή στο ραντεβού της, είναι εδώ για να σε κρατήσει ζεστή, άνετη και μέσα στη μόδα, σε κάθε στιγμή της ημέρας, με τα υπέροχα πανωφόρια της.

 

Καλό χειμώνα φίλη!

Δημοσιεύθηκε από Matis Fashion στο Blog

Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας;
Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.