Sale Guide
27/12/2023

Sale Guide

Ήρθε ο καιρός που τα καταστήματα ξεκινούν τις προσφορές και δημιουργούν φανταστικές ευκαιρίες. Οι αγορές κατά την διάρκεια των προσφορών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσεις χρήματα. Ωστόσο, οι πάρα πολλές επιλογές μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν. Μερικές φορές το λιγότερο είναι περισσότερο... Επίτρεψέ μας να σου προσφέρουμε μερικές συμβουλές για value for money αγορές.

Η MATIS είναι ένας από τους δοκιμασμένους και αληθινούς διαδικτυακούς πόρους και η επιλογή μας είναι εντελώς on point, με άμεση αποστολή, παράδοση αλλά και τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε μεγάλα μεγέθη από τη στιγμή της δημοσίευσης τους. Καθώς όμως αρκετά προϊόντα μας κάνουν sold out θα πρέπει να είσαι αρκετά γρήγορη.

Ο σκοπός αυτού του blog είναι να διώξει το άγχος σου για το τι θα επιλέξεις να φορέσεις, και να σε διευκολύνει δίνοντας προτάσεις που μπορούν να αγοραστούν άμεσα με ένα κλικ!

Η προετοιμασία είναι το κλειδί

Πριν ξεκινήσεις να προσθέτεις ρούχα στο καλάθι σου, κάνε έναν απολογισμό του τι πραγματικά χρειάζεσαι. Σε όλους μας αρέσει να αγοράζουμε κάτι καινούργιο, αλλά αν δεν είναι πραγματικά απαραίτητο, σύντομα θα γίνει απλώς ένα ακόμα ρούχο που θα προστεθεί στο πίσω μέρος της ντουλάπας σου.

Σκέψου τα κομμάτια που πραγματικά χρειάζεσαι, και τα κομμάτια που αγαπάς. Κάνε μια λίστα με όλα αυτά και πίστεψέ με αυτόν τον τρόπο δεν θα μπεις στον πειρασμό να κάνεις μια ακόμα άσκοπη αγορά.

Ψώνισε έξυπνα

Επικεντρώσου σε βασικά κομμάτια που θα φοράς σεζόν με τη σεζόν. Υπέροχα τζιν, ζεστά πουλόβερ, σακάκια και παλτό που θα φορεθούν ξανά και ξανά.

Βέβαια υπάρχουν και κομμάτια που βασίζονται στις τρέχουσες τάσεις. Και ναι, προχώρησε στην  statement αγορά της χρονιάς όπως αυτό το φόρεμα με τις παγιέτες!

.                 

 

Επέμεινε στο πλάνο!

Ξέρουμε πώς είναι να ‘’ξεφεύγεις’’ από την λίστα σου και πριν το καταλάβεις, το καλάθι σου να είναι γεμάτο με κάθε είδους υπέροχα λαμπερά κομμάτια που απλά ξέρεις ότι θα τα φορέσεις ακόμη και τον επόμενο χρόνο.

Εάν δεν είσαι σίγουρη, προσπάθησε να αντλήσεις έμπνευση από το  Pinterest, για να δεις προτάσεις styling και να αποφασίσεις αν είναι κάτι που ταιριάζει σε εσένα , πριν  πατήσεις add to card.

Αγόρασε νωρίτερα

Με αυτό, εννοούμε να σκεφτείς πιο πριν για να μην έχεις το άγχος του τι θα βάλεις. Αν ξέρεις ότι η επόμενη χρονιά είναι γεμάτη γάμους ,ή έχεις λάβει προσκλήσεις σε πάρτι και επίσημες εκδηλώσεις, τότε τώρα είναι η ώρα να αγοράσεις τα κατάλληλα ρούχα για την περίσταση - κομμάτια που μπορεί να μην φορεθούν καθημερινά, αλλά θα χρειαστούν ακριβώς για τέτοιου είδους περιστάσεις.

Ψάξε για αντικείμενα που δεν μπορούσες να αντέξεις οικονομικά πριν.

Μπλουζάκια πλεκτά από κασμίρ και μετάξι, ένα υπέροχα ραμμένο παλτό - κομμάτια που είναι πιο ακριβά και σε κάνουν απλώς να χαζεύεις την τιμή τους. Αλλά αν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις την εποχή των προσφορών για να δημιουργήσεις ποιότητα στην γκαρνταρόμπα σου, τότε σου έχουμε σίγουρα την λύση με έξυπνες διαχρονικές προτάσεις που δεν θα μετανιώσεις ποτέ.

           

Αγόρασε κομμάτια που έχεις λαχταρήσει μετά από όλη τη σεζόν.

Εάν το είχες στα αγαπημένα σου από τον Σεπτέμβριο και δεν μπορούσες να δικαιολογήσεις τα έξοδα σου, τώρα είναι η ώρα σου να το αγοράσεις. Ο γενικός μας κανόνας είναι να μην ψωνίζεις ποτέ παρορμητικά – αλλά εάν σκέφτεσαι ένα ρούχο ώρες, μέρες, εβδομάδες ή ακόμα και μήνες από την στιγμή που το είδες για πρώτη φορά, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να το αγοράσεις πριν εξαντληθεί!

Καλά αλλά και κυρίως έξυπνα ψώνια!

Δημοσιεύθηκε από Matis Fashion στο Blog

Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας;
Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.