BLACK FRIDAY..my love!
16/11/2023

BLACK FRIDAY..my love!

Ευκαιρία για super αγορές και η αγαπημένη μας Matis, δημιούργησε μία ολόκληρη συλλογή από ρούχα της τρέχουσας collection, για όλες εμάς! Ναι, σωστά διάβασες φίλη μου, της τρέχουσας collection!!!
Που σημαίνει, ότι τώρα είναι η στιγμή να αποκτήσεις όλα αυτά τα ρούχα που αγάπησες, σε -πραγματικά- ελκυστικές τιμές. Κάνε έναν έλεγχο στην γκαρνταρόμπα σου, αξιολόγησε τις ανάγκες σου και ανανέωσε το look σου στο γραφείο, στην έξοδο, στις κοινωνικές υποχρεώσεις σου…παντού!

 

Θυμάσαι που στο είχα ξαναπεί; Το κόκκινο είναι το χρώμα του φετινού χειμώνα και εν όψη Χριστουγέννων, σκέψου έξυπνα και απόκτησε τουλάχιστον ένα κόκκινο κόκκινο φόρεμα, mini, midi ή maxi. Θα έρθει η στιγμή που θα με ευγνωμονείς!

Αν ωστόσο, δεν είσαι τύπος που αγαπάει τα φορέματα, μην στεναχωριέσαι, γιατί θα σε καλύψω με trendy ολόσωμη φόρμα, ή co ord σετ φούστα/μπλούζα, σε φλογερό κόκκινο floral print. Πώς να αντισταθείς;

 

Το Black Friday είναι η ευκαιρία για να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου στο γραφείο. Και μη νομίζεις ότι εννοώ τα αυστηρά «γραφειάτα» ρούχα, αφού η Matis «παίζει» εναλλακτικά και μοντέρνα, για τη σύγχρονη γυναίκα.
Άρα… τόλμησε οικολογική δερματίνη σε γραμμή καμπάνα για το γραφείο, συνδυασμένη με 70s στυλ μπλούζα, με γεωμετρικά. Ή ακόμα και με αέρινο, θηλυκό πουκάμισο.

Το πιο easy wear ρούχο, είναι το πουκάμισο (ή πουκαμίσα), καθώς μπορείς να το φορέσεις είτε ως μπλούζα, είτε ως «πανωφόρι» και να δημιουργήσεις αρκετούς συνδυασμούς.
Επίλεξε μέσα από τη Βlack Friday συλλογή της Matis, το αγαπημένο σου και βγες κερδισμένη.

Αναζητάς ιδιαίτερες μπλούζες για κάθε ώρα της ημέρας; Μπλούζες μοναδικές, με στυλ; Τις έχει η συλλογή της Matis και τώρα θα τις αποκτήσεις σε προνομιακή τιμή, καθ’ όλη τη διάρκεια του Black Friday.
Ανανέωσε την ντουλάπα σου και την εμφάνισή σου, τώρα!

Φίλη, το σίγουρο είναι πως το black Friday του 2023 στη Matis, θα σου μείνει αξέχαστο από τις ευκαιρίες που θα σου προσφέρει, τόσο σε τιμές όσο και σε ποικιλία.

 

Καλές αγορές φίλη μου

 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε από Matis Fashion στο Blog

Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας;
Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.