ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ MUST HAVE TΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ?
03/11/2023

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ MUST HAVE TΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ?

Η φίλη  η Μαρία, μου έστειλε μήνυμα, στο οποίο ζήτησε να της απαντήσω ASAP. Μου γράφει πως εχει την ανάγκη ανανέωσης και αποφάσισε να ξεκινήσει από  την γκαρνταρόμπα και το look της. Έχει ήδη δει τη νέα συλλογή Matis και την έχει λατρέψει, αλλά φυσικά δε μπορεί να τα αποκτήσει όλα μεμιάς. Ρωτάει λοιπόν, ποια είναι τα βασικά κομμάτια στα οποία επιβάλλεται να επενδύσει για φέτος, προκειμένου να ανανεώσει το στυλ της και ταυτόχρονα να είναι μέσα στη μόδα.
Να ‘μαι λοιπόν, να βοηθήσω την Μαρία αλλά και όλες εσάς φίλες μου.
Το σημαντικό, είναι να επιλέξετε κομμάτια διαχρονικά αλλά και σύγχρονα, που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν δεκάδες διαφορετικά outfits.

 

ΣΤΑ ΠΑΝΩ…

Όπως μου λέει η Μαρία, θέλει όλα τα σακάκια που βλέπει, αλλά δε μπορεί.
Για αρχή λοιπόν φίλη μου, διάλεξε ένα μονόχρωμο σακάκι σε λιτή γραμμή σε κλασικό χρώμα, που θα φορέσεις τόσο στο γραφείο, όσο και σε κάθε σου έξοδο, επίσημη ή ημι-επίσημη.

 

Ωστόσο, αν το στυλ σου είναι πιο funky και προτιμάς τα ιδιαίτερα prints, τόλμησε κάτι σε animal print
Οποιο χρώμα κι αν επιλέξεις, είναι το ρούχο που θα φορέσεις πολύ, αφού φοριέται υπέροχα με παντελόνι, φούστα, ή και φόρεμα.

 

ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΣΟΥ…

Το επόμενο ρούχο πασπαρτού είναι το «παντελόνι γραφείου», το γνωστό cigarette, σε ίσια γραμμή.
Η συμβουλή μου είναι να το επιλέξεις στο ίδιο χρώμα με το σακάκι, ώστε να το φορέσεις και ως κοστούμι. Βεβαίως, αν τολμάς  επένδυσε σε animal print. Η απόφαση είναι δική σου και εξαρτάται καθαρά από το ύφος σου.

ΜΕΙΝΕ ΚΑΤΩ…

Ακολουθεί ο «βασιλιάς» των bottoms, το τζιν! Κι εδώ, οι χρωματικές επιλογές είναι αρκετές. Θέλεις κλασικο blue  ή μήπως  κάποιο σε  tendy off white? To έχουμε!

KATI SKIRT-ΙΣΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ

Είναι γεγονός, ότι κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, πρέπει οπωσδήποτε να έχει στη γκαρνταρόμπα της μία κλασική μαύρη pencil φούστα. Όμως, καλό είναι να επενδύσεις σε ακόμα μία ιδιαίτερη φούστα και έχω δύο να σου προτείνω: mini, παιχνιδιάρικη καρό, ή trendy midi μαύρη, από vegan δέρμα.

Φίλη Μαρία, -αλλά κι εσείς, οι υπόλοιπες φίλες μου- είμαι βέβαιη πως είστε καλυμένες από τις συμβουλές μου για τις επόμενες αγορές σας.

 

Από εμένα, καλά ψώνια!

 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε από Matis Fashion στο Blog

Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας;
Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.