ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΥΛ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΤΥΛ
16/01/2023

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΥΛ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΤΥΛ

Glam rock; Casual chic; Funky, ή αγαπημένο ανδρόγυνο look;
Όποιο στυλ κι αν σου αρέσει, φίλη μου, μπορείς να το υιοθετήσεις εύκολα και οικονομικά. Αρκεί να αναζητήσεις τα ιδανικά ρούχα στη συλλογή της Matis.
Για να σε βοηθήσω, θα σου δώσω τις αγαπημένες μου στυλιστικές προτάσεις, βάσει του αγαπημένου σου style.

 

Σου αρέσει να ροκάρεις με στυλ; Glam rock με…άγριες προθέσεις

Μαύρα και γενικά σκουρόχρωμα ρούχα – ιδανικά- σε leatherette υφές, συνθέτουν την εμφάνισή σου.
Συνδύασε δερματίνη με δαντέλα και πέρλες για να δώσεις glam νότα στο look σου. Παίξε με layering για μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο σύνολό σου. Σπάσε τη μονοχρωμία με λευκούς τόνους, βάλε τις μπότες σου ή τις ψηλοτάκουνες γόβες σου και είσαι έτοιμη για τις πιο rock βραδιές σου!

 

 

Casual chic ή όπως λέμε…ντύσου πρόχειρα

Ή μάλλον όχι ακριβώς πρόχειρα, θα έλεγα ντύσου άνετα και στυλάτα. Πιθανών να είναι το στυλ που αγαπούν οι περισσότερες γυναίκες, κάθε ηλικίας. Σου προσφέρει την άνεση που επιθυμείς όλη ημέρα, αλλά παράλληλα παραμένεις περιποιημένη και κομψή.
Σου προτείνω τα δύο αγαπημένα μου outfits από τη matis, που είμαι σίγουρη πως θα λατρέψεις.
Παντελόνι δερματίνης σε φαρδυά γραμμή, συνδυασμένο με chic σατινέ μπλούζα και ολοκληρωμένο με faux γούνα, σε υπέροχο λιλά χρώμα. Απλά τέλειο!
Αν προτιμάς τα φορέματα, το δεύτερο outfit θα σε ενθουσιάσει. Ρομαντικό floral φόρεμα που το φοράς είτε ως φόρεμα είτε ως φούστα – με ένα στενό ζιβάγκο- και ρίχνεις επάνω σου ένα ημίπαλτο σε γλυκό ζαχαρί χρώμα.

 

 

Αν είσαι του εναλλακτικού….

Σου προτείνω mini φούστα με πολύχρωμο μικροσχέδιο και φωτεινό φούξια μπλουζάκι. Δώσε χαρακτήρα στην εμφάνισή σου με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα: πράσινη τσάντα χειρός και φούξια γυαλιά ηλίου.
Θες ακόμα πιο εναλλακτική πρόταση; Φόρεσε μαύρο παντελόνι δερματίνης σε baggy γραμμή και συνδύασέ το με ασπρόμαυρη μπλούζα με pied de poule motif. Ολοκλήρωσε το outfit με ημίπαλτο μαύρο σε ίσια ανδρική γραμμή και φυσικά… τραγιάσκα σε γκρι χρωματισμό.

 

 

Αγαπημένο ανδρόγυνο look

Κράτησα για το τέλος το δικό μου αγαπημένο στυλ. Το ανδρόγυνο. Παρά το όνομά του, το θεωρώ άκρως θηλυκό και sexy, ειδικά αν υποστηρίζεται σωστά.
Μπορεί να είναι είτε αυστηρό, είτε πιο casual, ανάλογα με την ώρα της ημέρας, ή την περίσταση. Και φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να ακολουθεί τους κλασικούς χρωματικούς συνδυασμούς, το αντίθετο μάλιστα. Παίξε με έντονους τόνους του μωβ για μεγαλύτερο ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Συνδύασε μωβ παντελόνι σε ίσια γραμμή και ασορτί γιλέκο, φορεμένο ως τοπ. Ολοκλήρωσε με έντονο μωβ ημίπαλτο και -ιδανικά- μωβ ψηλοτάκουνες γόβες. Σπάσε τη μονοχρωμία με τσάντα σε αυστηρό σχήμα, σε έντονο πράσινο χρώμα. Το σίγουρο είναι πως όλοι θα θαυμάσουν την εμφάνισή σου, όπου κι αν βρεθείς.
Αν προτιμάς κάτι πιο απλό και λιγότερο έντονο αποτέλεσμα, φόρεσε δερμάτινο παντελόνι σε ίσια αυστηρή γραμμή, μπλούζα γκρι με δερμάτινες λεπτομέρειες και ημίπαλτο στο χρώμα της βανίλιας. Τα ιδανικά παπούτσια είναι δετά μοκασίνια σε ανδρικό στυλ. Και ολοκλήρωσε την ανδρόγυνη εμφάνισή σου με τραγιάσκα σε γκρι tweed.

Όπως βλέπεις φίλη μου, όποιο κι αν είναι το στυλ ντυσίματος που λατρεύεις να φοράς, με τη σωστή έρευνα και την κατάλληλη καθοδήγηση (τη δική μου φυσικά), μπορείς να κάνεις τις ιδανικές αγορές, χωρίς να ξοδέψεις μία περιουσία.

Καλές αγορές online, στο: matis-fashion.com

Δημοσιεύθηκε από Matis Fashion στο Blog

Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας;
Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.