ΈΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ…
29/03/2023

ΈΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ…

…για το Πάσχα!

Έτσι ακριβώς σου είπε ο καλός σου χθες το βράδυ κι εσύ πέταξες τη σκούφια σου…(καιρός ήταν, Μάρτη μήνα!)
Δεν πρόλαβε να ξημερώσει κι έχεις ήδη ξεκινήσει να κάνεις σχέδια. Τί θα χρειαστείς, τί πρέπει να ψωνίσεις, πού να πάτε! Ηρέμησε, εδώ χρειάζεσαι σωστή οργάνωση προκειμένου να δημιουργήσεις έξυπνα, σικάτα, αλλά και άνετα outfits, χωρίς να ξοδέψεις όλο το δώρο του Πάσχα. Επομένως, αντί να φουσκώσεις τη βαλίτσα σου με πολλά κομμάτια, κάνε ευέλικτες επιλογές σε παντελόνια (ή φούστες), μπλούζες, πανωφόρια της ίδιας χρωματικής παλέτας, που συνδυάζονται μεταξύ τους ώστε να δημιουργήσεις διαφορετικά Looks.

Κι επειδή το νησί «απαιτεί» super trendy κομμάτια, επένδυσε σε παγιέτα, παγιέτα…πολλή παγιέτα!!!

 

 

ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ…

…από φρέσκια ντομάτα του χωριού σου!

Τυχερή είσαι. Κατάγεσαι από χωριό και αποφάσισες να περάσεις εκεί το Πάσχα σου φέτος. Ευκαιρία να δεις και αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειά σου…και του υπόλοιπου χωριού σου. Εντάξει, το καταλάβαμε το υπονοούμενο! Άρα πηγαίνοντας στο χωριό, εκτός από άνετη, θέλεις να είσαι και ιδιαίτερα όμορφη, σωστά;
Θα σε φτιάξω εγώ…! Σίγουρα χρειάζεσαι ένα ιδιαίτερο, σικάτο φόρεμα για το βράδυ της Ανάστασης. Σου έχω το τέλειο, από την ανοιξιάτικη συλλογή της Matis, που προτείνω να συνδυάσεις με έντονο μονόχρωμο σακάκι και εντυπωσιακά αξεσουάρ.
Αλλά, όπως καταλαβαίνεις η εξοχή θέλει επιπλέον, άνετα, casual ρούχα. Δηλαδή trendy τζινάκια συνδυασμένα με χαριτωμένα, girly tops.

 

 

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ…

 …και θα μείνω στην πόλη!

Κανένα πρόβλημα! Όλο και κάποια φίλη, φίλος θα ξεμείνει ως μπακούρι στην πόλη για Πάσχα, οπότε ευκαιρία να ενώσετε τις μοναξιές σας και να συναντηθείτε. Αλλά και μόνη να επιλέξεις να περάσεις τις γιορτές, είμαι βέβαιη πως τέλεια θα περάσεις. Η άδεια πόλη με τις ανοιξιάτικες μυρωδιές της, είναι απόλαυση. Ευκαιρία να την περπατήσεις…ποτέ δεν ξέρεις τί σου επιφυλάσσει ο δρόμος που θα ακολουθήσεις! Γι αυτό, φρόντισε να ντυθείς άνετα και κομψά. Για το βράδυ του Μ. Σαββάτου μην πας στην εκκλησία που συνηθίζεις. Επίλεξε ένα όμορφο εκκλησάκι σε κάποιο προάστιο της πόλης σου και γιόρτασε την Ανάσταση, διαφορετικά.
Aκόμα κι αν δεν είσαι τύπος που πηγαίνει στην εκκλησία, κάπου θα πρέπει να δειπνήσεις το βράδυ του Σαββάτου, αλλά και την Κυριακή. Σου προτείνω να κλείσεις τραπέζι στο restaurant ενός super ξενοδοχείου της πόλης σου. Βάλε τα καλύτερά σου, επιμελήσου με πολλή προσοχή την εμφάνισή σου και κάνε μία εντυπωσιακή είσοδο, γεμάτη μυστήριο.

 

Φίλη μου, όπως και όπου κι αν αποφασίσεις να περάσεις τις γιορτές του Πάσχα, σου εύχομαι να περάσεις πολύ όμορφα και με…ΣΤΥΛ!

 

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

 

 

 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε από Matis Fashion στο Blog

Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας;
Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.