FALL COLLECTION: PART 2
04/09/2023

FALL COLLECTION: PART 2

Σας το είπα πρώτη: η φθινοπωρινή συλλογή της Matis μιλάει από μόνη της και τα λέει όλα…σε λίγες μόνο λέξεις: λάμψεις, ethnic, floral, animal, καρό, abstract  και…vegan leather!
Τί άλλο να πω εγώ! Απλά έχω ενθουσιαστεί με τα χρώματα, τα υφάσματα και τα ευφάνταστα σχέδια. Φίλη, πίστεψέ με, δε θα ξέρεις τί να πρωτοδιαλέξεις!

 

GO VEGAN, GO GREEN

Έλα που το ακούς πρώτη φορά!!! Η πιο hot τάση της μόδας, αλλά στην…οικολογική της μορφή, είναι το vegan leather. Διότι, παραμένουμε λάτρεις του δέρματος, αλλά πρωτίστως είμαστε λάτρεις των ζώων και επιλέγουμε faux leather από βιώσιμα φυσικά υλικά, όπως τα φύλλα ανανά, η φλούδα μήλου, άλλα απορρίμματα φρούτων, ανακυκλωμένο πλαστικό και φελλό. Όλα, υλικά που μιμούνται τέλεια την υφή και εμφάνιση του δέρματος.
Η Matis, έχοντας ιδιαίτερα αναπτυγμένη οικολογική συνείδηση, παρουσιάζει στη συλλογή της vegan leather ρούχα για όλες εσάς, που δε μπορείτε να αποχωριστείτε το leather look.


ETHNIC
(Η) ΟΜΑΔΑ

Ποιος είπε ότι το ethnic style είναι αμιγώς καλοκαιρινό; Η Matis ακολουθώντας πιστά τις διεθνείς τάσεις της μόδας, δημιούργησε ρούχα με έθνικ επιρροές ΚΑΙ στη φθινοπωρινή της συλλογή. Φορέματα, πουκάμισα και παντελόνια για κάθε ώρα της ημέρας, για όλα τα κορίτσια που αγαπούν το στυλ αυτό.

 

ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ…

…LOOK! Για το γραφείο; Για την έξοδό σου; Για ημιεπίσημες περιστάσεις; Για όπου εσύ θέλεις, το ανδρόγυνο look είναι αγαπημένο και παραμένει ψηλά στη λίστα των ενδυματολογικών επιλογών, για πολλές γυναίκες.
Η Matis -που το ξέρει ΚΑΙ αυτό- σου παρουσιάζει το «αυστηρό» ριγέ ανδρικό κοστούμι της δεκαετίας του ΄20 (θυμήσου εποχή ποτοαπαγόρευσης) στη θηλυκή του εκδοχή, με ένα…touch λάμψης. Είσαι έτοιμη να ερωτευτείς;


ΤΙ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!

Η αφηρημένη τέχνη (abstract), στη μόδα: ακαθόριστα σχήματα, έντονα χρώματα και περίτεχνες φόρμες, συνθέτουν εντυπωσιακά μοτίβο και σε κάνουν να θέλεις να τα φορέσεις ΟΛΑ, πίστεψέ με!


ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ…

…κι αυτό γιατί ΚΑΜΙΑ -και το εννοώ, ΚΑΜΙΑ- γυναίκα δε μένει ασυγκίνητη με τα λουλούδια. Πόσο μάλλον όταν τα φοράει. Και -διαχρονικά- το floral παραμένει must της φθινοπωρινής μόδας. Έτσι και φέτος, η συλλογή της Matis, σε προ(σ)καλεί να…ανθίσεις! Θα μπορέσεις να αντισταθείς;

Έχω τόσα πολλά να πω ακόμα για τη φθινοπωρινή συλλογή της αγαπημένης μας Matis, αλλά υπόσχομαι να το συνεχίσω μια άλλη φορά με ακόμα περισσότερες επιλογές.
Μέχρι τότε, θυμηθείτε φίλες: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ στο e-shop μας.

 

To be continued

 

 

 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε από Matis Fashion στο Blog

Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας;
Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.