FALL...ing in love
22/08/2023

FALL...ing in love

Γυρίιιισατε;;;; Φίλες μου εύχομαι να περάσατε ένα χαρούμενο και ξένοιαστο καλοκαίρι. Να ξεκουραστήκατε και να γυρίσατε έτοιμες τώρα με διάθεση ανανέωσης.
Αυτό σκεφτήκαμε στη Matis και όσο εσείς λιαζόσασταν στις παραλίες, εμείς ετοιμάζαμε τη Φθινοπωρινή συλλογή και περήφανοι… ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ!

 

Φίνα υφάσματα με σατινέ υφή, floral patterns, διαχρονικά chic καρό και γεωμετρικά μοτίβα με έντονα contrast, είναι η φετινή τάση της μόδας για το φθινόπωρο του ’23. Ασπρόμαυροι συνδυασμοί, έντονα χρώματα και φυσικά το hot χρώμα της εποχής: το ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αν είστε λάτρης του κόκκινου, φέτος θα ενθουσιαστείτε και δε θα ξέρετε τί να πρωτοδιαλέξετε, φίλες μου.

 

Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείψουν και φέτος τα  αγαπημένα animal print σε διάφορες αποχρώσεις: από το κλασικό καφέ/μπεζ μέχρι το τολμηρό ασπρόμαυρο.

 

Τα πολυαγαπημένα μας καρό, σε  μορφές pied de poule & pied de coq θα πρωτοστατήσουν και φέτος και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Λατρεύω τα καρό και πιστεύω πως είναι το άκρως φθινοπωρινό pattern.

 

Και για τις πιο ρομαντικές ψυχές, έχουμε καλά νέα. Το country style είναι trendy φθινοπωρινή τάση, επομένως απολαύστε φορέματα σεμιζιέ σε χαλαρή γραμμή, floral σε γήινα χρώματα και σοκολά δερματίνες.

 

Όπως καταλάβατε φίλες, η φθινοπωρινή συλλογή της Matis δε θα αφήσει καμία ασυγκίνητη και παραπονεμένη. Το ατελιέ  μας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, για να καλύψει τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε στυλ.
Ναι λοιπόν, είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα (πώς αλλιώς;) και ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ σας παρουσιάζουμε online  NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ της συλλογής μας.
Δείτε τα τώρα στο eshop μας ή στα φυσικά μας καταστήματα.


Τα φιλιά μου


 

 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε από Matis Fashion στο Blog

Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας;
Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.