ΚΟΛΕΞΙΟΝ ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΄23
16/02/2023

ΚΟΛΕΞΙΟΝ ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΄23

Φίλη μου,

αισθάνεσαι κι εσύ το ίδιο, ή μόνο εγώ ανυπομονώ για την άνοιξη; Και όχι, μη νομίζεις πως ο λόγος είναι ο καιρός… Είναι που έχει ήδη πάρει το μάτι μου την νέα συλλογή της Matis, Άνοιξη- Καλοκαίρι ’23 και έχω ξετρελαθεί! Ανυπομονώ να στα δείξω ΟΛΑ, πίστεψέ με!

 

COLOUR LOVERS
Τολμηρά έντονα χρώματα όπως: lime, κίτρινο, πορτοκαλί, φούξια, τυρκουάζ, θα κυριαρχήσουν στην γκαρνταρόμπα σου φέτος. Χρώματα δυνατά, για ατελείωτους συνδυασμούς. Άσε πίσω σου τα μουντά χρώματα του χειμώνα και ανανέωσε την εμφάνισή σου με χαρούμενα χρώματα, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

 

SHINE ON
Φουλ στη λάμψη, λέμε! Παγιέτες, στρας, φτερά και πούπουλα θα σε στολίσουν και θα αναδείξουν κάθε σου επίσημο (και όχι μόνο) look. Τόλμησε έντονα, ιδιαίτερα prints σε συνδυασμό με χρώμα και πούπουλα, ακόμα και στις απογευματινές σου εμφανίσεις. Το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει, αφού θα κλέψεις όλα τα βλέμματα (extra πόντοι την αυτοπεποίθησή σου!).

 

ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ
Η συλλογή της Matis, θα καλύψει ακόμα και εσένα -την πιο δύσκολη φίλη-  που θες να ντύνεσαι ιδιαίτερα και trendy.
Οποιο στυλ και αν θέλεις να υιοθετήσεις, θα βρεις αυτό που ψάχνεις...Ξεχωριστά κομμάτια, σε περιμένουν για να δημιουργήσεις τους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς, για κάθε περίσταση και κάθε ώρα της ημέρας.

Είναι λοιπόν να μην ανυπομονείς φίλη μου, να φορέσεις όλα αυτά τα υπέροχα κομμάτια; Με καταλαβαίνεις τώρα;;;
Stay tuned, γιατί οι εκπλήξεις της Matis συνεχίζονται…

 

 

 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε από Matis Fashion στο Blog

Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας;
Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.