MAY DAY…MAY SALE!!!
25/04/2023

MAY DAY…MAY SALE!!!

Η Κατερίνα από Κέρκυρα εξέπεμψε SOS… «πλησιάζουν οι εκπτώσεις», μου γράφει «και δεν ξέρω τί να ψωνίσω, αυτή την εποχή», αναρωτιέται.
Την καταλαβαίνω απόλυτα. Είναι περίεργη εποχή αυτή. Ούτε φουλ καλοκαίρι αλλά συνάμα ούτε χειμώνας.
Από την άλλη, ακριβώς γι αυτό το λόγο είναι η ιδανική περίοδος για να αποκτήσεις σε προσφορά κάποια κομμάτια που «δεν έχουν εποχή» και θα επιλέγεις να φοράς όλο το χρόνο.

 

TOPsecret!

Ποια είναι αυτά; Καταρχήν, όλα τα τοπάκια: αμάνικα, με τιραντάκι, ακόμα και strapless, είναι τα ρούχα passpartu για κάθε ιδιαίτερη εμφάνιση. Φοριούνται μέσα από σακάκι, είτε με παντελόνι, είτε με φούστα.
Επομένως, Κατερίνα και λοιπές φίλες μου, επενδύστε σε τοπάκια που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες κάθε δύσκολη στιγμή.

 

Κάτι SKIRT…ησε μέσα μου

Μιας και ανέφερα τις φούστες, σας πληροφορώ φίλες μου ότι αξίζει τον κόπο να επενδύσετε σε ιδιαίτερες mini φουστίτσες. Αν δε, σετάρονται με τα τοπάκια που θα πάρεις, ΤΕΛΕΙΑ!!! Η επιτομή του ταιριάσματος «φούστα-μπλούζα», στην κυριολεξία!

 

Last but not least

Άφησα για το τέλος αυτό που λέμε επακριβώς Έξυπνη Αγορά: τα πανωφόρια! Για την ακρίβεια, εννοώ ελαφριά σακάκια, μπολερό και ζακετάκια, για τα οποία θα με ευγνωμονείς τα δροσερά βραδάκια του καλοκαιριού. Το ξέρεις κι εσύ, όσο ζεστό κι αν είναι το καλοκαίρι, υπάρχουν στιγμές που θέλεις να ρίξεις κάτι ελαφρύ επάνω σου. Τώρα λοιπόν, είναι η στιγμή να τα αποκτήσεις, με μειωμένη τιμή. Η εκπτωτική συλλογή της Matis, σου προσφέρει αρκετές επιλογές, για να διαλέξεις, ανάλογα με το στυλ σου.

 

Φίλη Κατερίνα, ελπίζω να σε βοήθησα αρκετά, ώστε πλέον να κάνεις τις σωστές επιλογές και να βγεις κερδισμένη και χαρούμενη.

 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε από Matis Fashion στο Blog

Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας;
Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.