ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ!
05/06/2023

ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ!

Φίλες μου, σήμερα θα αφιερώσω το σημερινό θέμα του blog μας σε όλες εσάς, που με ρωτάτε κατά καιρούς τί να φορέσετε εκεί που θα πάτε. Η μία είναι κουμπάρα στο γάμο της κολλητής της, η άλλη βαφτίζει το παιδί της, κάποια άλλη ψάχνει ΤΟ φόρεμα που θα την κάνει να δείχνει ακαταμάχητη στο πρώτο ραντεβού και τόσες άλλες φίλες, που ζητούν τη συμβουλή μου για το ιδανικό outfit. Πάμε λοιπόν, να τα δούμε όλα αναλυτικά…

 

ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

Η Άννα, σε λίγες ημέρες θα παντρέψει την κολλητή της και αναζητά το τέλειο outfit. Ιδανικά, ψάχνει κάποιο φόρεμα που θα είναι κατάλληλο για την περίσταση, θα αναδεικνύει τη σιλουέτα της και παράλληλα θα είναι άνετο σε όλες τις κινήσεις της.  Τί καλύτερο από ένα λαμπερό φόρεμα από τη συλλογή της Matis, με ντεγκραντέ χρώμα σε αποχρώσεις του lime! Με cut out λεπτομέρειες στη μέση, τόσο sexy όσο απαιτεί και επιτρέπει το γεγονός. Ανάδειξέ το με ψιλοτάκουνα σανδάλια σε τόσους του χρυσού και πολύχρωμο τσαντάκι με στρας.

 

ΝΑ Η ΜΑΜΑ!

Η Τασία έγινε για πρώτη φορά μανούλα πριν 8 μήνες και τώρα ήρθε η στιγμή να βαπτίσει το παιδάκι της. Μου ζήτησε να της προτείνω κάποιο φόρεμα όμορφο, άνετο και δροσερό για εκείνη την ημέρα. Είναι μελαχρινή και θα το προτιμούσε σε θερμούς τόνους, ιδανικά όχι maxi, ώστε να έχει άνεση κινήσεων, αλλά ούτε και mini. Προτιμά να είναι με τιραντάκι κι όχι με μανίκι, γιατί ξέρει ότι θα σίγουρα θα νιώσει ζέστη από τα κεριά της εκκλησίας, αλλά κι από την ένταση. Από την άλλη, δε θέλει παγιέτες, στρας και άλλα «σκληρά» υφάσματα, που είναι πιθανό να τραυματίσουν το μωρό. Αφού διάβασα προσεκτικά το mail της, αμέσως ήρθε στο μυαλό ένα φόρεμα που έχω λατρέψει από την καλοκαιρινή συλλογή της Μatis. Είναι midi, αέρινο, ανάλαφρο, με κομψά βολάν στο τελείωμα και με λεπτή τιράντα, όπως ακριβώς ζήτησε. Της το προτείνω σε ζουμερό φούξια χρώμα, αλλά μπορεί να επιλέξει και το hot καλοκαιρινό lime.

 

ΕΧΩ ΑΠΟΨΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΣΕΝΑ…

Η φίλη μας η Ελένη, επιτέλους βρήκε το θάρρος να ζητήσει ραντεβού από τον Πέτρο. Ο Πέτρος, είναι new entry στη σχολή χορού που πηγαίνει και κούκλος. Χωρισμένος από ό,τι έμαθε, αλλά και κάπως εσωστρεφής. Εδώ και εβδομάδες υπάρχει ένα φλερτ μεταξύ τους, αλλά ακόμα δεν έχει κάνει κίνηση. Οπότε η Ελένη, αποφάσισε να την κάνει εκείνη και τον κάλεσε σε δείπνο. Εκείνος δέχτηκε με χαρά αλλά και εμφανή ανακούφιση.
«Τόμπολα!», μου έγραψε η Ελένη, «τώρα τί να βάλω, που να δείχνει ότι είμαι διαθέσιμη, αλλά όχι εύκολη?», ρωτάει. Χμμμ…σε αυτές τις περιπτώσεις, ένα maxi κομψό φόρεμα που αγκαλιάζει το σώμα, με ψηλό κόψιμο στο πλάι, είναι η ιδανική επιλογή. Τόσο όσο «γυμνό», αλλά και σοβαρό, επιμελημένο, ταυτόχρονα. Ελένη, μπορείς να το επιλέξεις σε σαγηνευτικό μαύρο χρώμα, ή σε χαρούμενο lime.
Ασημί πέδιλα και τσαντάκι, θα ολοκληρώσουν ιδανικά, την εμφάνισή σου.

 

ΕΝΑ ΦΟΡΕΜΑ, ΜΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΓΑΠΗ

Η φίλη μας η Τζο από την Κύπρο, θα έρθει για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα θα επισκεφθεί την Σίφνο. Θέλει να αγοράσει ένα «ΤΕΛΕΙΟ καλοκαιρινό φόρεμα», όπως μου είπε συγκεκριμένα. Ένα φόρεμα ιδιαίτερο, που θα ταιριάξει απόλυτα με τον κομψό αέρα της Σίφνου.
Της βρήκα το καλύτερο! Maxi φόρεμα σε βαθύ τυρκουάζ χρώμα, ελαφρύ, αέρινο, κομψό, με ιδιαίτερα κοψίματα στους ώμους. Το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα, με…νησιωτική αύρα!
Τζο, συνδύασέ το με κομψά flat σανδάλια και μεγάλο (πολύ μεγάλο) ψάθινο καπέλο και όλοι θα μιλάνε για την υπέρκομψη τουρίστρια που σεργιανίζει στα σοκάκια της Σίφνου.

 

Φίλες μου, υπόσχομαι πως σύντομα θα επανέλθω με περισσότερες από τις δικές σας ερωτήσεις, σχετικά με τα ιδανικά outfits ανά περίσταση.

 

 

 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε από Matis Fashion στο Blog

Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας;
Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.