ΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;;;
28/07/2023

ΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;;;

Μας ζητήσατε περισσότερα ρούχα σε έκπτωση και ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις!
Ε, λοιπόν, σας κάναμε τη χάρη και πλέον θα βρείτε την καλοκαιρινή συλλογή της Matis, σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. Δηλαδή, έως και -50%!!! Που σημαίνει…ΚΑΙ διακοπές θα πας, αλλά ΚΑΙ θα καταπλήξεις με τα νέα υπέροχα σύνολα που ΘΑ αγοράσεις!

 

Όπως τη floral μίνι φουστίτσα που ζαχάρωνες, μαζί με το ασορτί μπλουζάκι. Το τέλειο girly outfit για πρωινές ή απογευματινές εμφανίσεις στο νησί, αλλά και στην πόλη.

 

 

Το καλοκαίρι είναι η εποχή για κάθε fashion girl που θέλει να λάμψει. Όπως έχεις καταλάβει ήδη, η παγιέτα είναι το απόλυτο trend. Και τώρα είναι η ιδανική στιγμή να αποκτήσεις όση λάμψη αντέχει το…μάτι σου! Γιατί; Γιατί είναι στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ!!!

 

 

Για τις πιο πρακτικές φίλες που επιθυμούν να κάνουν μόνο έξυπνες αγορές, έφτασε η ώρα! Basic, διαχρονικά κομμάτια που θα φοράς κάθε χρόνο, σε περιμένουν να τα αποκτήσεις με super έκπτωση. Μόνο βιάσου, γιατί εξαντλούνται γρήγορα.

 

Η Matis σας σκέφτηκε όλες, φίλες μου και μείωσε ακόμα περισσότερο τις τιμές σε ακόμα περισσότερα ρούχα, ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας χαρούμενες, με τα νέα σας αποκτήματα

Από εμένα, ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ και ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!

 

 

 

Δημοσιεύθηκε από Matis Fashion στο Blog

Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας;
Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.