SUMMER SALE, because… SUMMER SAIL
28/06/2023

SUMMER SALE, because… SUMMER SAIL

Φίλες μου, έφτασε η στιγμή που περιμέναμε όλες, από την αρχή του καλοκαιριού: οι καλοκαιρινές εκπτώσεις! Και η Μatis φυσικά τις ξεκίνησε ήδη! Που σημαίνει, τι; Ότι έφτασε η ώρα να αποκτήσεις όλα τα αγαπημένα σου ρούχα σε μειωμένη τιμή και άρα να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, λίγο πριν τις καλοκαιρινές σου διακοπές.
Διότι φίλες μου, όπου κι αν αποφασίσατε να πάτε φέτος, ένα είναι σίγουρο: πρέπει οι εμφανίσεις σας να ακολουθούν τις τάσεις της μόδας.

«Φραγκοσυριανή γλυκιά»

Κατερίνα, ώστε Σύρο λοιπόν, ε; Τυχερούλα! Πολύ ωραίο νησί, με εξαιρετικές παραλίες και κοσμοπολίτικο αέρα. Ετοιμάσου να σεργιανίσεις στα φινετσάτα σοκάκια της Ερμούπολης με σικάτες εμφανίσεις.
Αγόρασε maxi resort φορέματα σε άνετη γραμμή, στα αγαπημένα σου χρώματα και ολοκλήρωσε με το κατάλληλο styling, ανάλογα με την ώρα.

Μην ξεχάσεις να αγοράσεις εκείνη τη λινή ριγέ βερμούδα που αγάπησες. Είναι ιδανική για δεκάδες πρωινούς και απογευματινούς συνδυασμούς. Και τώρα, είναι σε έκπτωση!!! Σέταρέ τη με λευκό τοπάκι για elegant αποτέλεσμα.


All
inclusive

Η Γωγώ έπειτα από έναν εξαντλητικό χειμώνα, έκανε την καλύτερη επιλογή: έκλεισε μία εβδομάδα σε resort ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, αποφασισμένη να μην το κουνήσει καθόλου από εκεί (να πω ότι δε σε ζηλεύω; Θα πω ψέματα!).
Ωστόσο, η Γωγώ μας θέλει να εκμεταλλευτεί τις καλοκαιρινές εκπτώσεις και να αποκτήσει εντυπωσιακά ρούχα για τις διακοπές της.
Γωγώ, σου προτείνω ένα maxi, πλεκτό φόρεμα σε έντονα καλοκαιρινά χρώματα. Φόρεσέ το πάνω από το μαγιό σου και απόλαυσε ώρες ηρεμίας και χαλάρωσης δίπλα στην πισίνα, πίνοντας ένα ελαφρύ cocktail. Φυσικά, διαβάζοντας τα βιβλία που αγαπάς και που οι υποχρεώσεις του χειμώνα, δε σου επέτρεψαν να το κάνεις.

Για την ώρα του δείπνου στο chic εστιατόριο, επίλεξε 1-2 maxi φούστες, που θα συνδυάσεις με διάφορα tops, για ιδιαίτερες εμφανίσεις. Ναι, τώρα είναι σε έκπτωση και μπορείς να τα αποκτήσεις ΟΛΑ!


Το αστέρι του Βορά

Κι ενώ η Ελλάδα κατακλύζεται από επισκέπτες του Βορά, η Αλεξία θα πάει κόντρα στο ρεύμα και θα ανηφορίσει προς Σουηδία. Στοκχόλμη συγκεκριμένα! Θα επισκεφτεί με την οικογένειά της την αδερφή της, που ζει μόνιμα εκεί.
Αρχικά, νόμιζα πως τα καλοκαίρια στη Σουηδία είναι ψυχρά, ωστόσο έμαθα  πως όχι, ο καιρός είναι αρκετά ζεστός και εκεί!
Κι επειδή Αλεξία μου, σίγουρα θα περάσεις αρκετές ώρες περπατώντας και εξερευνώντας τα αξιοθέατα της Στοκχόλμης, χρειάζεσαι άνετα και δροσερά ρούχα. Ένα σαλβάρι είναι ιδανική επιλογή. Συνδύασέ το με αμάνικο λευκό τοπ με broderie λεπτομέρειες και απογείωσε το look σου με άνετα flat σανδάλια και στρογγυλή ψάθινη τσάντα χιαστί. Είσαι έτοιμη για εξόρμηση!!!

Για τους βραδινές σου εξόδους, ντύσου απλά αλλά κομψά με ένα midi φόρεμα σε ιδιαίτερο χρωματικό συνδυασμό: εκάι/τυρκουάζ. Θα το βρεις σε έκπτωση, στη συλλογή Matis.
Τόλμησε να το συνδυάσεις με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα: κίτρινη τσάντα και τυρκουάζ φουλάρι. Στα πόδια σου φόρεσε χρυσαφένια flat σανδάλια με κορδόνια που δένουν γύρω από τους αστραγάλους. Κι επειδή μπορεί να νιώσεις λίγη ψύχρα το βράδυ, πάρε μαζί σου ένα old time classic τζιν τζάκετ.

Αγαπημένες μου φίλες, καλά ταξίδια και καλές ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ αγορές σε όλες!

 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε από Matis Fashion στο Blog

Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας;
Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.