TA 5 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
16/05/2023

TA 5 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Φίλη μου,

     έφτασε (σχεδόν)  το καλοκαίρι και μαζί του έφτασαν και οι εκδρομές του Σαββατοκύριακου. Κοντινές  (or not) αποδράσεις σε ορεινούς, πεδινούς ή νησιωτικούς προορισμούς, ανάλογα με την παρέα και τις επιθυμίες.
Κι αυτό πρακτικά μεταφράζεται σε mini σάκο στον ώμο από την Παρασκευή και μετά το γραφείο….ΦΥΓΑΜΕ!!!
(ή μάλλον…ΕΦΥΓΕΣ!!!)
Την έπιασες την παγίδα;;;
«Mini σάκος», είπα όχι βαλίτσα, όχι ντουλάπα ολόκληρη. Και μη μου λες πως είναι αδύνατον, γιατί -πίστεψέ με- ό,τι χρειάζεσαι για ένα διήμερο, είναι μόνο 5 ρούχα. Ναι, καλά διάβασες, μόνο 5 ρούχα, δηλαδή τα εξής:

 

Νο.1 ΣΟΡΤΣ ή ΒΕΡΜΟΥΔΑ

Ίσως το πιο HOT κομμάτι. Θα το φορέσεις στην παραλία, στον πρωινό καφέ, ή στον περίπατο. Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, η συλλογή της Matis θα σε καλύψει: κομψό υφασμάτινο σορτς ή λινή βερμούδα; Ή μήπως boho βερμούδα από μπεζ δαντέλα; Η επιλογή είναι στο χέρι σου 

Νο.2 ΣΑΛΒΑΡΙ ή ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ

Ή αλλιώς με άλλα λόγια, ένα άνετο, αεράτο κα δροσερό παντελόνι. Προτίμησε γήινους τόνους, που συνδυάζονται σχεδόν με όλα τα χρώματα, για να δημιουργήσεις διαφορετικά looks. Αν είσαι πιο cool τύπος, ένα cargo σαλβάρι είναι ό,τι πρέπει για σένα, για να είσαι άνετη στην εκδρομή σου. Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο κομψό, διάλεξε μία παντελόνα σε φαρδιά γραμμή.

Νο.3 ΦΟΡΕΜΑ

Δε θα βγεις το βράδυ για φαγητό ή ποτό; Θα βγεις! Η καλύτερη πρόταση είναι να φορέσεις ένα καλοκαιρινό, ανάλαφρο φόρεμα, mini, midi ή maxi. Η τελική επιλογή είναι δική σου, ανάλογα με το στυλ και τη διάθεσή σου.
Επίλεξε κάτι ιδιαίτερο από τη φετινή συλλογή της Matis και να είσαι βέβαιη πως θα εντυπωσιάσεις.

 

Νο.4 ΤΟΠ, ΜΠΛΟΥΖΑ, ή ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ

Διάλεξε 2 (μόνο) τοπ, που θα συνδυάσεις με το παντελόνι και τη βερμούδα που θα επιλέξεις, για να παίξει με τα looks. Μπορεί  να είναι μέρος co ord, μπορεί και όχι, αρκεί να συνδυάζεται όμορφα και με στυλ. Πρόσθεσε στο σάκο σου και μία πουκαμίσα, που θα μπορέσεις να φορέσεις ως μπλούζα ή ακόμα και ως «πανωφόρι» με ένα από τα τοπάκια.

Νο.5 ΠΑΝΩΦΟΡΙ

Μη φανταστείς κανένα μπουφάν, κάτι ελαφρύ εννοώ. Ένα κιμονό, κάποιο μπολερό, ή έστω ένα λεπτό αντιανεμικό παρκά. Κι αυτό, όχι τόσο για την ψύχρα που μπορεί να έχει, όσο για το στυλ. Είπαμε, πάνω από όλα είμαστε γυναίκες με στυλ!

Τώρα τί έχεις να πεις; Σε έπεισα πως αρκεί ένας μικρός σάκος; 5 ρούχα, 2 ζευγάρια παπούτσια (το ένα θα το φοράς ήδη-άρα 1), ένα μικρό νεσεσέρ με τα απολύτως απαραίτητα καλλυντικά σου και είσαι έτοιμη να περάσεις υπέροχα. Ξένοιαστη και ανάλαφρη από έννοιες και…περιττά ρούχα 

 

 

 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε από Matis Fashion στο Blog

Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας;
Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.