ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΗΜΕΡΑ
28/09/2023

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΗΜΕΡΑ

Ότι ώρα κι αν ξυπνάς, όποιο κι αν είναι το πρόγραμμά σου, είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς την ημέρα σου με ένα μεγάλο χαμόγελο και θετικές σκέψεις. Κοιτάξου στον καθρέφτη και νιώσε όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Για το «όμορφη», βασίσου επάνω μου. Όπου κι αν έχεις να πας, σου έχω τα κατάλληλα outfits.

 

ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, η φθινοπωρινή συλλογή της αγαπημένης μας Matis, έχει τα ιδανικά ρούχα. Προτιμάς το αυστηρό look και συνήθως επιλέγεις να φοράς «γραφιάτα» κομμάτια;

Καθώς το ανδρόγυνο στυλ είναι hot τάση, τόλμησε ριγέ κοστούμι (και γιλέκο, φυσικά!), σε ανδρικό στυλ, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’20 (θυμήσου: εποχή ποτοαπαγόρευσης).

 

Αν πάλι δεν είσαι τόσο τολμηρή, αλλά προτιμάς το πιο κλασικό -και διαχρονικό- φούστα/μπλούζα, μία pencil φούστα συνδυασμένη με floral σατέν πουκάμισο και σεταρισμένο με κομψό μεσάτο σακάκι, είναι η τέλεια και στυλάτη επιλογή για εσένα.

 

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Θα πας στο κέντρο για διάφορες υποχρεώσεις σου, ή ετοιμάζεσαι για ανακαίνιση στο σπίτι σου και θα επισκεφτείς τα καταστήματα για έρευνα αγοράς; Μήπως τίποτα από τα δύο, αλλά απλά έχεις ραντεβού με τις φίλες σου για κοριτσίστικη κουβεντούλα και brunch? Σε κάθε περίπτωση, ο άστατος φθινοπωρινός καιρός δεν είναι λόγος  για να μην είσαι THE fashion girl, Σωστά;

Φόρεσε ένα mini φόρεμα με abstract σχέδια, και ΄70s επιρροές, σε χαλαρή γραμμή. Συνδύασέ το με σακάκι από vegan δέρμα, σε σοκολατί χρώμα. Και ολοκλήρωσε με άνετες ψηλές μπότες σε ανοικτό μπεζ χρώμα. To αποτέλεσμα; Όλη η πόλη στα πόδια σου!

 

Εναλλακτικά, αντί για φόρεμα, φόρεσε βερμούδα από vegan δέρμα, στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το σακάκι και συνδύασέ τα με floral σατινέ πουκάμισο, σε aqua τόνο. Εξίσου stylish και trendy!

 

Η ΜΕΡΑ ΦΕΥΓΕΙ, Η ΝΥΧΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ…

…κι εσύ ετοιμάζεσαι για cinema με τον καλό σου και πιθανότατα θα συνεχίσετε με χαλαρό ποτάκι στο αγαπημένο σας στέκι, στο κέντρο.
Χρειάζεσαι λοιπόν μία εμφάνιση ιδιαίτερη, cool, στυλάτη και trendy. Στην έχω: ελαστικό παντελόνι σε στενή γραμμή, σε χρώμα εκρού. Ταίριαξέ το με εκρού εφαρμοστή μπλούζα, με περίτεχνο σχέδιο «κόμπο» στο λαιμό.
Και…τώρα η έκπληξη…ολοκλήρωσε το look σου με σταυρωτό φόρεμα (???) από vegan δέρμα, σε ταμπά χρώμα. Όχι, δε μπερδεύτηκα καθόλου. Είπα φόρεμα και το εννοώ. Η έκπληξη είναι στο ότι δε θα το φορέσεις ως φόρεμα, αλλά ως πανωφόρι. Θα το αφήσεις ανοικτό, με τη ζώνη να κρέμεται, σαν καμπαρντίνα.
Απλά ΤΕΛΕΙΟ!!! Και τόσο ιδιαίτερο!

Θες λίγο ακόμα στυλ;

Συνδύασε το ‘70s φόρεμα που σου πρότεινα πιο πάνω, με το σταυρωτό φόρεμα δερματίνης (πάλι ανοικτό σαν καμπαρντίνα), αλλά στο πετρόλ χρώμα, που ταιριάζει ιδανικά με τους τόνους του φορέματος.

Αυτό, το λες και «έξυπνη αγορά». Πανέξυπνη για την ακρίβεια. Δύο (2) φορέματα, τρεις (3) εμφανίσεις.

Βλέπεις; Είναι πολύ εύκολο τελικά να περάσεις μία υπέροχη, όμορφη και στυλάτη ημέρα στην πόλη σου, όπου κι αν έχεις να πας.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Δημοσιεύθηκε από Matis Fashion στο Blog

Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας;
Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.