ΘΑ ΠΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗ
18/10/2023

ΘΑ ΠΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗ

…στην εξοχή (και σε ζηλεύω, να ξέρεις), αλλά δεν είσαι σίγουρη για το τί ρούχα χρειάζεται να βάλεις στο σακ βουαγιάζ σου ώστε να κάνεις τέλειους συνδυασμούς, χωρίς να πάρεις  μαζί σου όλη τη ντουλάπα.
Συμφωνώ μαζί σου, γι’ αυτό θα σου προτείνω κομμάτια από τη χειμερινή συλλογή της Matis, που θα λατρέψεις.

 

 

Ψηλόμεσο ελαστικό παντελόνι σε στενή γραμμή

Επένδυσε σε ένα casual chic στενό, ψηλόμεσο παντελόνι, που θα αναδείξει τη σιλουέτα σου. Επίλεξε κάποιο με ελαστικό ύφασμα, για να νιώθεις κομψή μεν, αλλά άνετη δε.

 

Dr Ζιβάγκο…

Επειδή όσο καλός κι αν είναι ακόμα ο καιρός, την εξοχή έχει ψύχρα, καλό είναι να πάρεις μαζί σου κάποιο ελαφρύ πουλοβεράκι. Ιδανικά, σου προτείνω ένα ελαστικό ζιβάγκο σε ένα από τα 8 χρώματα που διαθέτει η Matis στη συλλογή της. Θα σε κρατήσει ζεστή, άνετη και trendy.

 

Πώς σου παν καλέ τα τζιν!

Τίποτα πιο αγαπημένο από το casual τζιν. Το must have κομμάτι κάθε εποχής. Είτε προτιμάς το κλασικό μπλε χρώμα, είτε θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο, η Matis μπορεί να στο προσφέρει.

 

Πάνω από όλα!!!

Μπορεί ακόμα ο καιρός να είναι καλός, αλλά μην ξεγελιέσαι. Η εξοχή την έχει τη δροσιά της. Κι επειδή φαντάζομαι δε θες να μείνεις κλεισμένη στο δωμάτιο επειδή κρυώνεις, σκέψου έξυπνα και πάρε μαζί σου το καινούργιο σου σακάκι από vegan δέρμα. Το υπέροχο σοκολά του χρώμα θα ταιριάξει απόλυτα με τις αποχρώσεις όλων των ρούχων που σου προτείνω.

Μην παραλείψεις να πάρεις μαζί σου μια ζακέτα. Είναι ό,τι πρέπει για ένα casual πρωινό look, για την πρωινή σου βόλτα στο χωριό. Διάλεξε όποιο χρώμα σου αρέσει από τα 5 της συλλογής. Θα ταιριάξει απόλυτα με όλα τα υπόλοιπα ρούχα που σου προτείνω.

 

Dress code

Είτε δειπνήσεις σε κάποιο εστιατόριο, είτε στο ξενοδοχείο, η εμφάνισή σου πρέπει να είναι επιμελημένη αλλά και άνετη. Οπότε μία μίνι φούστα σε pied de coq σχέδιο (hot, hot, hot), είναι η τέλεια επιλογή. Μη σου φαίνεται πολύ «comme il faut», γιατί θα τη συνδυάσεις με το ιδανικότερο casual chic τοπ, έτσι για να «τσαλακώσεις» κάπως το αποτέλεσμα.

Κάτσε κάτω από τη μπάρα…

…αν τα καταφέρεις!!! Γιατί η εξοχή-εξοχή, αλλά και τα bar-bar. Και δε θα πας μόνο σε ένα, φαντάζομαι! Το θέμα είναι πώς θα πας: με το ωραιότερο 70s style mini φόρεμα. Αφηρημένα σχέδια σε σοκολά και πετρόλ τόνους, σε girly γραμμή, το φόρεμα που σου έχω, θα σε ξετρελάνει. Θα θες να το φοράς συνέχεια.

 

Το σημαντικότερο όλων είναι να περάσεις καλά. Αλλά  -πίστεψέ με- θα περάσεις καλύτερα, όταν δε θα χρειαστεί να περάσεις χρόνο σκεπτόμενη τί να φορέσεις, αφού τα ρούχα που σου προτείνω ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να έχεις ήδη έτοιμους, πολλούς συνδυασμούς.

Εγώ σου εύχομαι να περάσεις υπέροχα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε από Matis Fashion στο Blog

Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας;
Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι.